Τα 5 tricks που θα σας χαρίσουν τέλεια hair looks το φετινό Καλοκαίρι!

Τα μαλλιά σας, ειδικά το Καλοκαίρι, χρειάζονται μεγάλη φροντίδα. Ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας φθείρουν και ξηραίνουν την τρίχα και ειδικά τις άκρες των μαλλιών.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φοράτε αντηλιακό στα μαλλιά σας κάθε φορά που κάνετε ηλιοθεραπεία και παράλληλα επιβάλλεται να τα ενυδατώνετε σωστά μετά το λούσιμο με τις κατάλληλες μάσκες.

Αν σας αρέσει το teleianea τότε μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook για να είστε πάντα ενήμεροι για όλα τα θέματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το τέλειο look όμως είναι επίσης εκείνο που επιθυμείτε και χαίρεστε κάθε φορά που μαθαίνετε τα μυστικά των hairstylists. Οι ειδικοί λοιπόν τώρα αποκαλύπτουν 5 tricks που θα σας χαρίσουν απίθανα hairstyles σε λίγα μόνο λεπτά και πανεύκολα.

Αλλά και μυστικά ώστε να παραμείνουν λεία και υγιή χωρίς σπάσιμο ή φριζάρισμα. Πρέπει να τα δείτε και να τα ακολουθήσετε πιστά.

Beach Waves σε 5 λεπτά: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη -αλογοουρές. Στριφογυρίστε αρχικά τη μία και στεγνώστε τη με το σεσουάρ. Συνεχίστε με τη δεύτερη. Αμέσως μετά και αφού τα αφήσετε ελεύθερα, θα έχουν φυσικούς κυματισμούς.

Φριζάρισμα και στατικός ηλεκτρισμός: Αρχικά θα χρειαστείτε ένα πινέλο kabuki το οποίο θα ψεκάσετε με ένα σπρέι χτενίσματος. Στη συνέχεια “χτενίστε” με το πινέλο τα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες και καταλήγοντας στις άκρες.

Σπάσιμο της αλογοουράς από το λαστιχάκι: Ναι, πρέπει να σταματήσετε τη συγκεκριμένη συνήθεια. Προτιμήστε ένα μαντήλι ή μια κορδέλα είναι καλύτερο για την τρίχα και ένα από τα μεγαλύτερα trends παράλληλα.

Κρατήστε τις αφέλειες μακριά από τα μάτια σας: Μπορείτε να τις κάνετε στο πλάι. Πάρτε μια λεπτή χτένα και ξεκινήστε να χτενίζετε τις αφέλειες από τη ρίζα με φορά προς την πλευρά που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε επίσης έξτρα όγκο.

Κότσος με δύο κινήσεις: Είναι το αγαπημένο σας και πιο πρακτικό χτένισμα ειδικά το Καλοκαίρι που ζεσταίνεστε. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο μέρη και στριφογυρίστε τα μεταξύ τους και στη συνέχεια πιάστε τα χαμηλά και στερεώστε τα με pins.

faysbook.gr

COMMENTS

Όνομα

Αθλητικά,77,Άντρας,21,Αυτοκίνητο,12,Γεύσεις,24,Γυναίκα,45,Διάστημα,3,Ελλάδα,211,Επικαιρότητα,92,Επικοινωνία,1,Ζώδια,21,Θεσσαλονίκη,17,Θρησκεία,11,Καιρός,9,Κοινωνία,30,Κορυφαία,169,Κόσμος,113,Μόδα,10,Μπάσκετ,12,Οδηγίες,2,Οικογένεια,15,Οικονομία,55,Ομορφιά,4,Παιδεία,26,Παιδί,21,Παράξενα,8,Περιβάλλον,10,Ποδόσφαιρο,47,Πολιτική,97,Σπίτι,2,Σχέσεις,25,Τεχνολογία,26,Τροφή για σκέψη,12,Υγεία,42,Ψυχολογία,29,Formula 1,3,Girls,12,Internet,7,Media,43,Neftlix,1,Showbiz,76,Tic Toc,1,Video,89,Viral,69,
ltr
item
Τέλεια Νέα : Τα 5 tricks που θα σας χαρίσουν τέλεια hair looks το φετινό Καλοκαίρι!
Τα 5 tricks που θα σας χαρίσουν τέλεια hair looks το φετινό Καλοκαίρι!
https://1.bp.blogspot.com/-9LCDkerrvj0/Xs1RU8BBXtI/AAAAAAAAB64/Di7vcm7n5DEnmDMPDU4W6z-9x9OBBVHIgCLcBGAsYHQ/s640/23.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-9LCDkerrvj0/Xs1RU8BBXtI/AAAAAAAAB64/Di7vcm7n5DEnmDMPDU4W6z-9x9OBBVHIgCLcBGAsYHQ/s72-c/23.jpg
Τέλεια Νέα
https://teleianea.blogspot.com/2020/05/5-tricks-hair-looks.html
https://teleianea.blogspot.com/
https://teleianea.blogspot.com/
https://teleianea.blogspot.com/2020/05/5-tricks-hair-looks.html
true
449103386625759726
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content